Хотел Ибис Оломоуц Сентр

Галерија

Ибис Хотел Груп, којашто има свој синџир во целиот свет и којашто е во сопственост на Accor hotels донела одлука за изолација на внатрешните ѕидови на новиот хотел во Оломоуц со изолациските решенија на URSA.