Хотел Ренесанс Фира Барселона

Галерија

Хотел Ренесанс Фира Барселона, познат пред тоа како хотел Каталониа Плаза Еуропа, се наоѓа во облакодер во Ел оспиталет де Љобрегат во Каталонија, Шпанија. Завршен е во текот на 2011 година, хотелот има 26 ката и е висок 105 метри. URSA направи решение за климатизациските канали од 10 000 м2.  изолација URSA AIR.