Мирјад од Сана Хотели - Васко да Гама Тауер во Лисабон

Галерија

Хотел Мирјад од синџирот Сана Хотели беше првично изграден како симбол на ЕКСПО 1998 во Лисабон, а потоа намената му се менува од кула во хотел. URSA го помага реновирањето и испорачува повеќе од 20000 квадратни метри URSA Glasswool изолација.