Семејна куќа Хоакина Тореса

Галерија

Оваа станбена зграда во Барселона е проектиранa од познатиот шпански архитект Хоакин Торес. За топлотна и звучна изолација на двослојните фасади со воздушна перница, и таваните URSA достави URSA TERRA Vento Plus. Дополнителна предност на URSA TERRA e добратa против пожарна издржливост.