Семејна куќа за повеќе семејства Елишка

Галерија

Импресивната Семејна куќа за повеќе семејства во главниот град на Чешка - Прага достигнува висок акустичен комфор со внатрешна изолација на ѕидовите со производите што ги нуди URSA.