Сентро Поливаленте де Барсело, Мадрид

Галерија

Сентро Поливаленте де Барсело,  во Мадрид е деловен центар, којшто вклучува и библиотека. Центарот е изграден во 2013 година во центарот на главниот град на Шпанија. Како решение за изолација на рамниот покрив URSA достави повеќе од 4000 m3 URSA XPS.