Спортски комплекс Snej.com

Галерија

Првата руска и најголемата во Европа затворено ски патека. Вкупната површина на закритата патека е 24 000 квадратни метри. Уникатниот објект стана важен дел од спортската инфраструктура во регионот на Москва.