Xотел Barcelona

Галерија

Ако се погледне на сликата ви се чини дека се шетаат низ Барселона, иако сте застанале пред хотел Барселона во Улјановск. Архитектурата и дизајнот на хотелот неминовно влијаат на секој минувач.