Контакти

Прашања? Ви требаат повеќе информации? Би сакате ли да контактирате со нас? Пополнете го образецот подолу и ние ќе Ви се јавиме во најкус можен рок.

Контакт

мобител: +389 70 331 302

E: ivo.stoimenov@ursa.com

Тим

URSA SLOVENIJA d.o.o.
Povhova 2
8000 Novo mesto
Slovenija
Тел. централа: +386 7 39 18 300
Факс: +386 7 39 18 443

е-маил: assistance.makedonija@ursa.com