URSA нуди квалитетни изолациони материјали од прва рака наменети за сите сегменти на користење во областите на топлинска изолација, звучна изолација и заштита од пожар. Без разлика дали станува збор за високоградба, нискоградба, кров, ѕид или под, со нашите основни производи од минерална волна, екструдиран полистирен и фолии, URSA нуди сеопфатни решенија за речиси секоја работна задача.

Највисок квалитет за највисок задоволството на клиентите - во согласност со оваа филозофија, вработените во URSA размислуват и дејствуваат. Само тогаш кога нашите клиенти се задоволни сме ја постигнале нашата цел.

Уште

Употребата изолацијата на URSA обезбедува ништо да не тргне наопаку. Нашиот сектор за квалитет работи напорно за да обезбеди усогласеност со најстрогите стандарди за квалитет.

Уште

Најдобрите референци што го докажуваат квалитетот на нашите производи од изолациони материјали се самите објекти. Голем број на станбени и комерцијални објекти се изолирани со минерална волна и екструдиран полистирен (XPS) на URSA и тоа и кај новоградби и при реконструкција.

Уште

Прашања? Ви требаат повеќе информации? Би сакате ли да контактирате со нас? Пополнете го образецот подолу и ние ќе Ви се јавиме во најкус можен рок.

Уште