Највисок квалитет за максимално задоволство на клиентите! Вработените во URSA размислуваат и работат водени од оваа филозофија. Во меѓународната продажна мрежа тие се грижат за обезбедувањето на производите и давање совети во однос на темата изолација. Вработените во URSA ги познаваат своите производи и полето на нивната примена и Ви стојат на располагање за совети и помош. Нашата цел сме ја постигнале, само ако се задоволни нашите клиенти.

Сите документи во врска со нашите производи, на пример, ценовници, брошури, листви со податоци за производите, итн. може да се симнат тука во pdf формат.

Уште

за Македонскиот пазар немаме подготвено CAD детали со описи на македонски јазик. Тука ви нудиме можност да ги прегледувате и преземате CAD деталите наменети за српскиот пазар.

Уште

Сакате ли конечно да ги намалите трошоците за греење кои постојано растат... Изолирајте ја својата куќа!

Уште

Изолација со минерална волна

Уште