URSA SECO

SECO 0,02

Паропропусна – водонепропусна безконтактна кровна фолија, контактна кровна фолија и фолија за оплата со самолеплив преклоп и референтни линии како помош за монтажа. 

ursa-seco002-1603190185.jpg

Опсег на примена

Кос кров

  • За потпокриви отпорни на дожд според ÖNORM B 4119
  • Целосна изолација на рогови кај кос кров

 Надворешен ѕид

Дрвена потконструкција  

Техничка информација

Карактеристики

  • Дифузија на водена пареа – еквивалентна дебелина на воздушен слој sd-вредност 0,02 m
  • CE ознака според DIN EN 13859-1
  • Висока отпорност на цепење поради трислоен неткаен материјал со полипропиленски премаз
  • Отпорност на влијанието на ветерот поради самолеплив преклоп
  • Отпорност на заштитни средства на дрвен материјал без сурфактант

 

SD-вредност
m

Димензии на ролна
Д x Ш (m)

Тежина
g/m2

Ролна
m2/Ролна

Палета
Ролна/Палета

Палета
m2/Палета

околу 0,04

 

 

50

x

1,5

околу 160

75,00

30

2250,00

Видео за вградување

Превземања

(PDF / 0,24 Mb)