Clover House во Ростов на Дон

Галерија

Првиот мултифункционален комплекс во главниот град на јужниот федерален округ Ростов на Дон. Вкупната површина на комплексот е 24300 кв.м. Clover House комбинира канцеларии, трговски објекти, паркинзи и места за рекреација.