URSA GLASSWOOL

DF 42/Ab

Екстра лесен изолациски филц во ролна од минерална стаклена волна, еднострано обложен со Alu - фолија, компримирано пакуван во однос 1:5.

ursa-elfam2-1533030535.jpg

Опсег на примена

Топлинска и звучна изолација за положување на основа (неоптоварена изолација – плочи за ладен непреоден таван, како полнило за меѓукатни дрвени конструкции).

Техничка информација

Дебелина (mm)

Ширина (mm)

Должина (mm)

Топлински отпор RD

50

1200

2 x 7500

1,15

100

1200

7500

2,35

Сертификати

Видео за вградување