ГЕНјО Гранада

Галерија

Центарот ГЕНјО беше изграден во 2008 година, а вредноста на проектот изнесува повеќе од 15 милиони €. Во него се сместени фармацевтската компанија Физер, Универзитетот на Гранада и Министерството за здравство и иновации. URSA ги направи изолациските решенија за внатрешните ѕидови (6500 m2 URSA волна) и каналите за климатизација (1500 m2 URSA AIR).