Хотел Палас Хансен Кемпински Виена

Галерија

Изграден во 1873 година хотелот Кемпински во Виена е обновен во 2012 година и URSA достави изолација URSA Glasswool како решение за внатрешните ѕидови. Хотелот во центарот на Виена, со пет ѕвезди има 152 соби и два ресторана и е познат по својот елегантен стил.