Семејна куќа во Полска

Галерија

Инвестицијата се наоѓа наспроти една од најголемите и најубавите шуми во околината на Михаловице во Залесје. Објектот вклучува осум големи самостојни куќи со употреблива површина од 188.5 кв.м. на куќа со пространи парцели, коишто зафаќаат повеќе од 10 000 квадратни метри.