Стадион Сан Мамес

Галерија

Сан Мамес e стадионот на фудбалскиот клуб Атлетико, од Билбао. Изградбата на стадионот беше започната во 2010 година и ќе трае до 2015 година Во текот на септември 2013 година се завршени некои делови на стадионот и Атлетико, од Билбао одигра неколку натпревари на објектот. URSA достави за таваните и внатрешните ѕидови URSA TERRA 800 m2 и 27000 м2 URSA Glasswool.